Fællesmøde for alle borgere i Ådalsområdet

Kære alle borgere i Ådalsområdet

Styregruppen i Liv i Ådalen indkalder til fællesmøde for alle borgere i Ådalsområdet mandag den 6.2.2017 i mødestedet på Ådalsskolen kl. 19-21.

Vi har i det sidste år arbejdet hårdt på at synliggøre og videreudvikle kvaliteterne i vores landsbyklynge for at sikre områdets og skolens overlevelse. Fællesmødet afholdes, fordi der nu har vist sig en mulighed, der måske kan hjælpe os videre i dette arbejde:

”Invitation til kommuner og landsbyer
Nu inviterer Realdania, DGI og Lokale og Anlægsfonden kommuner og landsbyer til at deltage i et forløb, hvor kommunen og udvalgte landsbyer i fællesskab udvikler en landsbyklynge. Op til 25 nye klynger kan få støtte gennem kampagnen.”

Kommunen er indstillet på at støtte med de 75.000 kr. På mødet skal vi drøfte og beslutte, om vi fra Ådalsområdet skal ansøge om at blive en af de 25 landsbyklynger.

For at sikre et ordentligt grundlag for beslutningen, er det selvfølgelig vigtigt, at Ådalsområdet er bredt repræsenteret på mødet. Vi håber derfor på stort fremmøde fra borgere generelt, såvel som repræsentanter fra erhvervslivet i Ådalen, Ådalsskolen, Ungdomsskolen, repræsentanter fra alle byer i området, Børnehuset, Hallen, IFÅ, Tovholdere på de mange udviklingsprojekter, forsamlingshusene, kirke og menighedsråd, lokalpolitikerne osv. osv.

Dagsorden til mødet:

  1. Velkomst – og præsentation af projektet og krav til ansøgning
  2. Gruppe- og fælles drøftelse
  3. Beslutning: Skal Ådalsområdet ansøge?
  4. Eventuelt

Man skal ikke tilmelde sig, bare mød frem og vær med til at drøfte en vigtig beslutning for vores fantastiske lokalområde!!

Hilsen styregruppen i Liv i Ådalen:
Hanne Ipsen – hanne.ipsen@gmail.com
Niels Tange – n.a.t@live.dk
Ellen Jensen – ellenandi@gmail.com

Læs mere i vedhæftede invitation: kaere-alle-borgere-i-aadalsomraadet

Læs mere om mulighederne i projektet: http://www.landsbyklynger.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *