Godt nytår – og en opdatering fra Landsbyklyngeprojektet

I Ådalen er vi ved at sætte form og retning på vores fælles Landsbyklyngeprojektet, hvor vi bl.a. skal arbejde med større samhørighed og sammenhold mellem landsbyerne for at gøre området endnu mere attraktivt at bo i for såvel nuværende beboer som evt. tilflyttere.

Lige nu er der nedsat en styregruppe, en kommunikationsgruppe, en borgerinvolveringsgruppe og en fundraisinggruppe. Grupperne arbejder både hver for sig og sammen og skal stå som dem, der samler kræfterne og er med til at sætte retning på projektet lokalt. Der er stadig plads til flere, så hvis man har lyst til at være med til forme vores landsbyklyngeprojekt her i Ådalen, er man meget velkommen. Der bliver også rig mulighed for at engagere sig i mere afgrænsede projekter, som man brænder for. Kontakt endelig os der er med i projektet, hvis I har interesse i at høre mere eller at tage del i arbejdet

.Landsbyklyngemøde

Billede fra møde den 18/12 2017, hvor både styregruppen og repræsentanter fra kommunikationsgruppen og borgerinvolveringsgruppen var med.

Som de næstkommende opgaver i de forskellige grupper vil styregruppen blandt andet arbejde med at forberede den borgerundersøgelse, som skal give os viden om, hvad alle os der bor i Ådalen synes er vigtigt, hvad vi gerne vil udvikle på, hvorfor vi bor her, hvad vi er gode til og hvad vi kan blive bedre til, hvordan vi kommunikerer, hvilke mødesteder vi har, hvilke udfordringer og potentialer vi har i Ådalen mv. Borgerundersøgelsen løber af stablen i løbet af foråret.

I kommunikationsgruppen er de optaget af, hvordan vi bedst når ud og får kommunikeret både aktiviteterne i landsbyklyngeprojektet, de gode projekter som er i gang rundt omkring i Ådalen, de projekter, der er i støbeskeen og alt det andet som vi med fordel kan informere hinanden om.

Borgerinvolveringsgruppen arbejder på at etablere et netværk af ambassadører/kontaktpersoner på tværs af hele Ådalen. Optimalt set kommer borgerinvolveringsgruppen til at have medlemmer fra alle vores forskellige landsbyer, så vi hurtigt kan få spredt de gode ideer, vigtig viden, interessante arrangementer mv., så alle de gode input om, hvad der rører sig i landsbyerne, og hvilke tanker der evt. bliver tænkt i forhold til udvikling af området.

 

Kontaktpersoner for grupperne er:

Styregruppen: Trine Langballe, tlangballe@hotmail.com

Kommunikationsgruppen: Rasmus Elmstrøm, rasmuselmstrom@gmail.com

Borgerinvolveringsgruppen: Mogens Petersen, mogenstpetersen@gmail.com

 

Næste aftalte møde i borgerinvolveringsgruppen er mandag 15/1 kl. 19 på Ådalsskolen

Næste aftalte møde i styregruppen er mandag 22/1 kl. 19 på Ådalsskolen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *