Beachvolly / Beachhåndbold i Skørring

Beachvolley i Ådalen
I mange år har der været en stolt tradition med senoirvolley i Ådalen. Hvert efterår og vinter træner vi hver tirsdag og deltager i turnering i weekenderne. Men når sommeren kommer vil vi gerne spille mere, men har ikke haft en udendørs bane at spille på. Det har betydet at vi har forsøgt os med at låne baner udenfor Ådalsområdet med skiftende held og har måttet erkende, at det har været for svært at få det op at køre.

Men i foråret 2017 tog ildsjæle i Ådalen fat og da det blev sommer stod den flotteste nye beachvolleybane klar bag Ådalshallen ved skolen. Ved et arrangement en søndag i august blev banen indviet med taler og plads til at alle kunne få lov at prøve.

Så snart støvet havde lagt sig efter indvielsen, mødtes seniorholdet på den nye bane for at prøve den af. Her blev det klart at det var en rigtig lækker og professionel bane Ådalsområdet havde fået.
Banen har siden skabt grundlaget for, at vi siden den er blevet anlagt har spillet beachvolley hver eneste tirsdag i forårs- og sommer-sæsonen. I indeværende år havde vi kun en aflysning, hvor alle var på sommerferie. Og vi er nu ved at være så dygtige til at spille beachvolley(synes vi selv), at vi så småt begynder at deltage i turneringer i Århus og andre steder.

Så tak til ildsjælene i Ådalen for en fantastisk Beach-volley bane. Der er liv i Ådalen!