Karlby – En del af Ådalen

Karlby er et fantastisk sted at bo, og vi har et godt netværk borgerne imellem.

Vi er gode til at passe på, ”holde øje” med hinanden og vores ting. Tager man fx på ferie, kan man altid lave aftale med naboen om at se efter ens hus. Vores FB side ”Karlby Kulturklub” bliver flittigt brugt, hvis man har noget der skal gives væk, eller hvis man mangler noget/vil låne en ting.

Nettet bliver også brugt til at informere om kommende begivenheder i byen – dette gælder både private arrangementer eller arrangementer i forsamlingshuset. Der kan fx også være invitation til arrangementer i Aarhus eller Randers.

Selvom forsamlingshuset er privatejet (Ole og Dorthe) bliver det også brugt til fælles aktiviteter. Har du en ide til en aktivitet i huset, er Dorthe og Ole altid villig til at hjælpe, hvis det er muligt.

En gang om ugen er der Yoga i forsamlingshuset, hvor alle er velkommen. I øjeblikket er vi 7 kvinder.

Vores sommerfest, der holdes sidste fredag i juni, foregår også i forsamlingshuset. Der er altid god opbakning til festen, som afsluttes om lørdagen, hvor der om formiddagen er fælles oprydning med morgenmad. Festen har altid et tema, så både forsamlingshuset og deltagerne er pyntet op!

Til Skt. Hans har Nelly og Henrik, som bor midt i byen, altid gjort klar til et stort bål og tændt grillen. Her kan man medbringe mad og drikke, deltage i afbrændingen af heksen og ellers få en hyggelig aften.

Karlby er en blanding af folk, der har boet her i nogle generationer, tilflyttere fra andre steder i landet og lande omkring os. Her er en god blanding af børn, unge og gamle.

Vi har få km til Skørring hvor skolen, idrætshallen og børnehaven ligger – noget vi alle nyder godt af. Der er ligeledes kort afstand til Hornslet (4 km), hvor der mulighed for indkøb, bio, letbane samt andre transport forbindelser.  Rute 217 går gennem Karlby